ADO Den Haag stunt met de komst van Ricardo Kishna. De in Den Haag geboren buitenspeler, wiens zaakwaarnemer Mino Raiola is, wordt voor één seizoen gehuurd van de Italiaanse club Lazio Roma. 

De Haagse Kishna was tot 2010 speler van de jeugdopleiding van ADO, maar maakte toentertijd de overstap naar Ajax onder 17. In Amsterdam maakte Kishna een stormachtige ontwikkeling door en bereikte hij zelfs de hoofdmacht. De linksbuiten maakte zijn debuut in een thuiswedstrijd tegen AZ en schaarde zichzelf in een illuster rijtje: hij wist te scoren bij zijn debuut voor Ajax. Onder andere Marco van Basten, Ronald de Boer, Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Patrick Kluivert en Luis Súarez kregen dat voor mekaar.

Na zijn periode in Amsterdam vertrok Kishna voor €3.000.000,- naar Lazio Roma, om vervolgens in januari 2017 verhuurd te worden aan het Franse LOSC Lille. Voor Lazio speelde Kishna vooralsnog 21 wedstrijden, daarin scoorde hij 2 goals en gaf hij 3 assists. Het afgelopen jaar maakte de jeugdinternational 13x zijn opwachting in Noord-Frankrijk, maar hij wist daar verder niets klaar te spelen.

Deze versterking kan ADO wel gebruiken, de Hagenezen staan onderaan in de Eredivisie. Zij hebben pas één keer gescoord en al zeven goals tegen.

Advertenties