Na 3 seizoenen bij Liverpool is het voor Divock Origi tijd om te verkassen. Vanwege de geweldige voorhoede van Liverpool was het voor Origi duidelijk dat hij maar weinig speelminuten zou krijgen, en daar speelde het bestuur van Wolfsburg vandaag handig op in. Die Wölfe nemen de aanvaller op huurbasis voor één jaar over.

Divock Origi was een van dé revelaties van het wereldkampioenschap voetbal in 2014. Hij was in een aantal wedstrijden van onschatbare waarde voor de Rode Duivels, en wist een transfer af te dwingen van Lille naar topclub Liverpool. In Engeland dacht men er beter aan te doen de van oorsprong Keniaanse aanvaller nog een jaartje te stallen bij Lille, en zo kwam in dus pas in 2015 echt in de spelerskern van Liverpool terecht. Bij Liverpool kwam hij in 77 wedstrijden in actie, en wist hij 21 keer het doel te vinden.