TRANSFER: Liverpool laat Divock Origi op huurbasis gaan naar Wolfsburg

Na 3 seizoenen bij Liverpool is het voor Divock Origi tijd om te verkassen. Vanwege de geweldige voorhoede van Liverpool was het voor Origi duidelijk dat hij maar weinig speelminuten zou krijgen, en daar speelde het bestuur van Wolfsburg vandaag handig op in. Die Wölfe nemen de aanvaller op huurbasis voor één jaar over.

Divock Origi was een van dé revelaties van het wereldkampioenschap voetbal in 2014. Hij was in een aantal wedstrijden van onschatbare waarde voor de Rode Duivels, en wist een transfer af te dwingen van Lille naar topclub Liverpool. In Engeland dacht men er beter aan te doen de van oorsprong Keniaanse aanvaller nog een jaartje te stallen bij Lille, en zo kwam in dus pas in 2015 echt in de spelerskern van Liverpool terecht. Bij Liverpool kwam hij in 77 wedstrijden in actie, en wist hij 21 keer het doel te vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.