TRANSFER: Luciano Slagveer (Lokeren) aan de slag bij FC Twente

FC Twente versterkt zich kort voor het einde van de transferperiode met Luciano Slagveer. De vleugelspeler komt over van het Belgische Lokeren. Het gaat om een uitleenperiode en dus niet over een definitieve overstap van de Nederlandse aanvaller.

De aanvaller kwam in de Belgische Pro League amper aan spelen toe (slechts 54 minuten).

Hij werd vooral gebruikt als invaller de laatste wedstrijden. Deze werden echter allemaal verloren. Trainer Kristinsson was de man die Luciano Slagveer naar België haalde, echter is deze trainer inmiddels ontslagen en komt Slagveer nu niet meer voor in de plannen.

Ook FC Twente startte slecht aan de competitie met maar liefst 3 nederlagen op rij. Voorin kennen de Tukkers een probleem met de creativiteit. Met de huur van Luciano Slagveer denken ze dit probleem op te kunnen lossen.

Slagveer wordt alweer de zesde nieuwe speler die voor aanvallende impulsen moet zorgen. Eerder kwamen de aanvallende spelers Tom Boere, Marko Kvasina, Nikola Gjorgjev, Adnane Tighadouini en Isaac Buckley-Rickets over. Ook Thomas Lam werd onlangs vastgelegd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.