TRANSFER: Chelsea haalde Drinkwater net voor deadline

De aankondiging kwam wat later, maar Chelsea heeft Danny Drinkwater deze nacht net op tijd kunnen losweken bij Leicester. De middenvelder komt de selectie van Antonio Conte versterken. 

De 27-jarige middenvelder tekende een 5-jarig contract op Stamford Bridge. Drinkwater werd opgeleid bij Manchester United, na enkele uitleenbeurten kwam hij bij Leicester City terecht. Hij is herenigd met N’Golo Kanté, zijn partner op het middenveld in het titeljaar van Leicester. Chelsea haalde deze zomer nog 5 andere spelers, Caballero, Rudiger, Bakayoko, Morata en Zappacosta.

 

Drinkwater: “Ik ben zeer blij om een speler te zijn van Chelsea en kan niet wachten om eraan te beginnen. De overgang duurde een hele tijd, maar ik ben zeer gelukkig en kijk ernaar uit om deze club aan meer prijzen te helpen.”

Technisch directeur Michael Emenalo: “Danny is niet alleen een Premier League-winnaar, hij heeft ook ervaring in de Champions League, wat dit seizoen van onschatbare waarde zal zijn voor ons. Hij is een typische Engelse middenvelder met een uitstekende pass-techniek, hij vergroot ons aantal opties op het middenveld.”

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.