Celta De Vigo krijgt geldboete voor ‘te weinig publiek’

Opmerkelijk nieuws uit Spanje, de Spaanse voetbalbond heeft Celta De Vigo een geldboete gegeven voor een te laag aantal toeschouwers. Volgens regels van de bond moeten clubs hun stadion voor minimaal 70% gevuld hebben.

In de openingswedstrijd trok de club 16.961 toeschouwers tegen Real Sociedad, dat is een percentage van zo’n 58%. Tegen Alaves zaten er meer toeschouwers, maar werd er met 17.384 slechts 60% van het stadion gevuld.

De volgende wedstrijd tegen Getafe lijkt ook niet veel publiek te gaan trekken, daarom heeft de club de toegangskaartjes flink in prijs verlaagd. Zo betalen fans slechts tien euro voor een kaartje, dit alles om nog een boete te voorkomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.