Hein Vanhaezebrouck en KAA Gent gaan uit elkaar

Na weken van speculeren is het zover: Hein Vanhaezebrouck verlaat KAA Gent. Dit doen ze in onderling overleg.

Deze voormiddag verstuurde de club een communiqué rond waarin verteld werd dat er rond 12.30 vanmiddag een persconferentie werd gegeven. Al snel werd het duidelijk dat dit over de situatie van de coach, Vanhaezebrouck, ging. Gisteren zaten Louwagie en De Witte lang samen met Hein en zijn manager Mogi Bayat. Vandaag werd dan meegedeeld dat Hein ermee stopt. De weg naar het Astridpark lijkt bij deze open te liggen.

De Witte verklaarde gemengde gevoelens te hebben: respect, erkentelijkheid en spijt. Hij vertelt respect te hebben voor het aanvoelen van de trainer zelf. Er is een band gesmeed die zal blijven bestaan.

Hein Vanhaezebrouck zei nog het volgende: “Ik wil voorzitter en manager bedanken voor het gesprek van gisteren. Dit is de mooiste periode uit mijn carrière. We hebben ongelofelijke resultaten gehaald.”

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.