Na weken van speculeren is het zover: Hein Vanhaezebrouck verlaat KAA Gent. Dit doen ze in onderling overleg.

Deze voormiddag verstuurde de club een communiqué rond waarin verteld werd dat er rond 12.30 vanmiddag een persconferentie werd gegeven. Al snel werd het duidelijk dat dit over de situatie van de coach, Vanhaezebrouck, ging. Gisteren zaten Louwagie en De Witte lang samen met Hein en zijn manager Mogi Bayat. Vandaag werd dan meegedeeld dat Hein ermee stopt. De weg naar het Astridpark lijkt bij deze open te liggen.

De Witte verklaarde gemengde gevoelens te hebben: respect, erkentelijkheid en spijt. Hij vertelt respect te hebben voor het aanvoelen van de trainer zelf. Er is een band gesmeed die zal blijven bestaan.

Hein Vanhaezebrouck zei nog het volgende: “Ik wil voorzitter en manager bedanken voor het gesprek van gisteren. Dit is de mooiste periode uit mijn carrière. We hebben ongelofelijke resultaten gehaald.”

 

 

Advertenties