PSV speelt zaterdagavond om 19:45 de thuiswedstrijd tegen Willem II. PSV is na zes speelronden koploper in de Eredivisie met vijftien punten. Willem II bezet de zeventiende plaats met drie punten. De ploeg van Philip Cocu zal met niets anders genoegen nemen dan drie punten om de koppositie te behouden, daarentegen hoopt de ploeg van Erwin de Looij te stunten om zo boven de degradatiestreep te komen.

PSV is op de goede weg. De Eindhovense formatie staat bovenaan in de Eredivisie. Vorige week haalden ze met maar liefst 1-7 uit bij en tegen FC Utrecht. Philip Cocu wil tegen Willem II de zegereeks voortzetten. De Eindhovense selectie is fit, op Luuk de Jong en Derrick Luckassen na. De aanvaller van PSV heeft een blessure aan de ribben, Luckassen kampt met opgerekte binnenbanden van zijn knie.

Bij Willem II loopt het momenteel wat minder. De Tilburgse club heeft 5 van de 6 wedstrijden verloren, maar kon wel Roda JC verslaan. Aangezien de ploeg van Erwin de Looij 17e staat, zullen de Tilburgers gebrand zijn op een stunt in Eindhoven om de uitgangspositie te verbeteren. De Tricolores missen Abubakar en Ogbeche tegen PSV. Voor de rest is de selectie van Willem II fit.

 

Advertentie