De eerste competitiezege voor Go Ahead Eagles is een feit, Almere City werd thuis verslagen met 2-1. Voor deze speelronde speelden ze vier keer gelijk, twee maal verloren ze. De laatste overwinning was op 11 februari, tegen ADO Den Haag (3-1).

Daarmee stijgt Go Ahead naar de 14e plek in de Eerste Divisie, Almere zakt naar plek vijftien. Alle goals vielen in de eerste helft van de wedstrijd, de thuisploeg kwam twee keer op voorsprong door Sam Hendriks, die nu mede-topscorer is. De enige tegengoal kwam van ex-Eagle Kevin Brands.

In de Adelaarshorst namen 7.673 supporters plaats, in de hoop om weer een overwinning mee te maken in eigen huis. Uit Almere kwamen ruim honderd fans mee naar Deventer.

Almere City FC neemt het komende vrijdag op tegen MVV in eigen huis, de Deventenaren gaan op bezoek in Oss.

Advertentie