Een drama voor Marko Vejinovic. Hij heeft zaterdag zijn voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd in de wedstrijd tegen Feyenoord, de club die hem dit seizoen uitleent aan AZ. Er wacht Vejinovic nu een maandenlange operatie.

Vejinovic was duidelijk op Twitter: “Seizoen naar de klote, schouders er onder.” Vejinovic koos dit seizoen voor een uitleenbeurt bij zijn opleidingsclub AZ, om meer speeltijd te krijgen, want vorig seizoen was hij meestal bankzitter bij de Nederlandse kampioen.

Vejinovic gaf een goede indruk in de eerste weken, want hij gaf namelijk al 4 assists, maar uitgerekend tegen zijn moederclub liep het mis. Vejinovic startte zijn carrière in het seizoen 2008-2009 bij AZ onder Louis Van Gaal, maar verder dan 3 optredens kwam hij niet. Daarna was hij o.a. nog actief bij Heracles Amelo, Vitesse, en dus ook nog Feyenoord.

Advertentie