Sportief directeur Piero Ausilio heeft bevestigd dat zijn club Internazionale interesse heeft in Arsenal-speler Mesut Özil. De Duitser wordt al weken aan de Milanese club gelinkt, maar van iets officieels was nog geen sprake, tot nu dan.

Özil heeft een contract tot 30 juni 2018 en is na dit seizoen dus transfervrij, zolang hij geen nieuw contract tekent. De 28-jarige is een vaste waarde in het team van trainer Arsène Wenger, maar schijnt toch op zoek te zijn naar een nieuw avontuur. De middenvelder speelt al sinds 2013 voor Arsenal, hij kwam destijds voor 47 miljoen euro over van Real Madrid.

Ausilio is ietwat pessimistisch, maar hoopt toch op de komst van Özil: “We evalueren ons team altijd en houden andere competities nauwlettend in de gaten. Ik denk echter niet dat je met spelers als Özil kan onderhandelen voor juni.” De Italiaanse club lijkt dus nog even te gaan wachten met de onderhandelingen.

Advertenties