Lazio Roma moet (opnieuw!) tribunes sluiten na racistische gezangen

Lazio Roma moet in de volgende twee thuiswedstrijden een van zijn tribunes sluiten nadat supporters in de competitiewedstrijd van zondag tegen Sassuolo racistische gezangen lieten horen. Dat maakte de Italiaanse voetbalbond dinsdag bekend.

De gezangen waren gericht op twee spelers van Sassuolo: Alfred Duncan en Claud Adjapong. In de geviseerde tribune zitten doorgaans de ultra’s van Lazio. De tribune blijft gesloten in de duels tegen Cagliari en Udinese. Op 30 april kreeg Lazio al een gelijkaardige sanctie voor dezelfde feiten. Die wedstrijd werd vorige week tegen Zulte-Waregem gespeeld .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.