Bayern München wil Van Gaal als nieuwe hoofdcoach

Bayern München schijnt in hun zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer te zijn beland bij Louis van Gaal. De Duitse club ontsloeg trainer Carlo Ancelotti afgelopen donderdag na het verlies tegen Paris Saint-Germain.

Van Gaal zit sinds zijn ontslag bij Manchester United nog steeds zonder club. Zelf gaf hij eerder al aan het niet erg vinden om te stoppen, maar ook een leuke nieuwe uitdaging gaat hij niet uit de weg. Van Gaal was bij Bayern al eerder aan het roer, in de periode van 2009 tot en met 2011. Ook Liverpool-trainer Jürgen Klopp wordt genoemd, hij zou echter pas volgend seizoen kunnen komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s