FIFA keurt transfer Adrien Silva naar Leicester af: papierwerk komt 14 seconden te laat

De FIFA heeft het protest van Leicester City op de afgekeurde transfer afgewezen. De club kan daardoor pas na de winter beschikken over Adrien Silva. Silva zou overkomen van het Portugese Sporting Lissabon, de onderhandelingen vonden plaats op de laatste dag voor de transferdeadline.

Met de transfer was ongeveer 24 miljoen euro gemoeid, maar dat bedrag zal dus een half jaar later worden overgemaakt. De 28-jarige middenvelder heeft zich weer aangesloten bij Sporting, daar kwam hij drie duels in actie.

Silva speelde 20 interlands voor het Portugese nationale elftal, maar is de komende twee wedstrijden niet opgeroepen. Hij mist de duels tegen Zwitserland en Andorra, volgens de trainer omdat het wedstrijdritme ontbreekt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.