Zeven lange maanden na die thuiswedstrijd tegen Lokeren heeft Dimitris Kolovos eindelijk weer wat speelminuten kunnen sprokkelen. Eergisteren maakte KV Mechelen een tripje naar Luxemburg voor een oefenpot tegen F91 Dudelange. Kolovos kreeg zoals beloofd 20 minuten en mocht in de zeventigste minuut invallen.

De wedstrijd eindigde op 1-2 met goals van Claes en Drazic aan de Mechelse kant. Ook El Messaoudi speelde voor het eerst na een lange revalidatie van een blessure. Rechtsachter Tomecak mocht voor de tweede keer aantreden in geel en rood. Door administratieve problemen bij zijn ex-club in Saoudi-Arabië was hij nog niet speelgerechtigd. Het is wel nog onduidelijk of hij binnen een week tegen Anderlecht inzetbaar zal zijn. De kans is wel groot dat Kolovos en El Messaoudi in de selectie zullen zitten, maar daar zal Ferrera wel over beslissen.

Op Instagram reageerde Kolovos zeer gelukkig met zijn wederoptreden.

Advertenties