Lukasz Teodorczyk op het matje geroepen na natrappen

Op basis van de tv-beelden heeft de reviewcommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond Lukasz Teodorczyk opgeroepen wegens natrappen op Joseph Aidoo. Er werd unaniem beslist de Poolse spits te vervolgen. 

Anderlecht verloor zondagavond met 0-1 van KRC Genk, een dreun dus voor Hein Vanhaezebrouck. Anderlecht had vlak voor rust al met 10 man moeten staat. Aidoo zette Teodorczyk van de bal, de Pool wou de bal heroveren, maar Aidoo bleef zijn lichaam zetten tot ergernis van Teodorczyk. Hij maakte zich schuldig aan natrappen. Vertenten gaf slechts geel, de reviewcommissie besliste maandagmiddag unaniem de Pool te vervolgen.

Teodorczyk zal zich volgende week dinsdag op 31 oktober moeten melden voor de Geschillencommissie Profvoetbal voor deze fase. Er zou voor ‘Teo’ een schorsing en een boete wachten. Voor de wedstrijden tegen Zulte Waregem (25/10) en Eupen (28/10) kan Vanhaezebrouck zeker nog rekenen op de Gouden Stier van vorig seizoen.

De Sutter, die op de voet van Diandy trapte, wordt niet vervolgd. Ook Sapjonic ging vrijuit. Hij ging zwaar in op Ampomah, maar moet zich dus ook niet gaan verantwoorden. Ook Hanni blijft onbestraft. De Algerijn vloog zwaar in op Colley en werd bestraft met een gele kaart.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.