Zowel sportief als financieel gaat het goed met Fortuna Sittard. De club versloeg dinsdag Go Ahead Eagles voor de KNVB Beker, en staat voor het eerst in lange tijd in de achtste finales. Vrijdag kunnen de Fortunezen de periodetitel pakken in Doetinchem.

Het stadion van Fortuna werd in 2013 overgekocht door Maarten van Kempen, omdat het toen minder ging met de club. De Limburgse club kan het stadion nu terugkopen, mede dankzij de steun van enkele investeerders. De club wil nu gaan werken aan het opknappen van het stadion, dat nooit volledig af is gebouwd. Dit had alles te maken met een tekort, de bouw van het ”nieuwe” stadion kon daardoor niet worden afgerond.

Het stadion krijgt een modern WiFi-netwerk en ook de sponsorruimte heeft al een metamorfose gehad. Later gaat de club mogelijk ook werken aan het uiterlijk van het stadion, dat ziet er momenteel vrij kaal uit.

Fortuna Sittard
Deze foto is eigendom van Wikimedia, een site met foto’s zonder auteursrechten. Wij, door fans voor fans, eisen de auteursrechten en de portretrechten niet op.