Thomas Vermaelen opnieuw geblesseerd na één basisplaats

Alweer pech voor Thomas Vermaelen. De verdediger trainde vrijdagmorgen niet mee met Barcelona omdat hij sukkelt met een probleem aan de rechterheup, dat bevestigde de club uit Catalonië. Afgelopen week kreeg Vermaelen zijn eerste speelminuten van het seizoen.

Vorige dinsdag kreeg Vermaelen eindelijk zijn eerste speelminuten van het seizoen. In een bekerwedstrijd ging FC Barcelona op bezoek bij derdeklasser Murcia, waar er simpel met 0-3 werd gewonnen. Vrijdag ondervond Vermaelen alweer last aan de rechterheup, en vermoedelijk zal hij ook naast de kern vallen voor de wedstijd van zaterdagavond tegen Athletic Bilbao.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.