Geen Zinho Gano en Franck Berrier in de selectie bij KV Oostende

KV Oostende staat zaterdagavond voor een belangrijke wedstrijd in en tegen Lokeren. Als KVO wint kan het weer even op adem komen. Lokeren kan bij winst in het zog van o.a. RC Genk en Standard blijven en er zelfs over springen indien beide ploegen verliezen. Oostende zal het zaterdag wel zonder Zinho Gano en Franck Berrier moeten stellen. Beide spelers werden uit de selectie gezet. 

Zinho Gano speelde vorige week 65 minuten tegen Charleroi. Het was geen al te beste wedstrijd van de Oostendse topschutter. Gano verliet bij zijn wissel al mokkend het veld en ook de dagen nadien op training liep de goalgetter er met een lang gezicht bij. Custovic kan de mentaliteit van zijn aanvaller alles behalve appreciëren. Een schorsing is nu het resultaat.

Gano’s transfer naar de kustboys is voorlopig nog geen al te groot succes. Hij kwam wel al 4 keer tot scoren (3 keer in de competitie en 1 keer in de beker), maar kon Oostende vooralsnog niet naar een hoger niveau tillen.

Ook Franck Berrier zal er dit weekend niet bijzijn. De 33-jarige middenvelder is disciplinair geschorst door de club omdat hij een lucratief voorstel voor één jaar van een club uit Thailand zou aanvaard hebben.

Oostende zelf meldt hier het volgende over op haar site:  “Na rijp beraad en intern overleg heeft de directie van KV Oostende afgelopen dinsdag besloten om zijn speler Franck Berrier met onmiddellijke ingang voor onbepaalde tijd te schorsen om disciplinaire redenen. Ter bescherming van de rechten van zowel de speler zelf als van de club wordt er verder – vanuit KV Oostende – niet gecommuniceerd over de aanleiding, noch over de details van deze schorsing.” Berrier ligt nog tot medio 2019 onder contract bij de kustploeg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.