Jozy Altidore aangevallen door New York Red Bull-spelers na gewonnen play-off-wedstrijd

Tijdens de met 1-0 gewonnen wedstrijd van Toronto FC op New York Red Bulls, werden de zaken niet gezelliger in de spelerstunnel. Deze zeer beladen wedstrijd kreeg nog een staartje.

Jozy Altidore (Toronto FC) en Sacha Kljestan (New York Red Bulls) kregen beide een rode kaart wegens gewelddadig gedrag.

Toen ze beiden naar de kleedkamers liepen, heeft Kljestan Altidore tegen de muur gedrukt. Altidore vertelde daarover: ”Ik liep door de gang en hoorde mijn naam roepen. Ik draaide mij om en voor ik het wist stonden er 4, 5 of 6 spelers van de Red Bulls achter mij.”

Na de gewonnen wedstrijd bezocht Altidore de wedstrijd van de Toronto Raptors en verklaarde hier verder: ”Ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans. (…) Ze (de Red Bull-spelers) hebben me bij mijn keel gegrepen en me uitgescholden, verder ben ik oké.”

De coach van Toronto FC, Vanney meldde: ”Dit is typisch iets voor de wedstrijd. Een perfecte toon voor de club. Het is aan de wedstrijdleiding om de zaken rustig te houden, hier hebben ze op gefaald.”

De New York Red Bulls hebben nog niet gereageerd en de MLS onderzoekt de zaak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.