West Ham-fans ontevreden over aanstelling Moyes

Nadat trainer Slaven Bilic maandag ontslagen werd bij West Ham United, dook gelijk al het gerucht op dat David Moyes wel eens de opvolger zou kunnen worden. De West Ham-fans reageerden op social media al erg negatief, en hun grootste angst is dus waarheid geworden.

Op de officiële tweet van West Ham United over de aanstelling van David Moyes kwamen louter negatieve reacties, waarbij de woorden ‘degradatie’ en ‘Sunderland’ vooral vaak voorbij kwamen. Sunderland degradeerde onder David Moyes en over het algemeen zien de Engelse voetbalfans The Hammers regelrecht naar het Championship verdwijnen. De toekomst moet uitwijzen of de publieke opinie terecht is, maar een ding is zeker: Moyes kan het alleen maar beter doen dan verwacht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.