Gareth Bale werd bij zijn komst bij Real Madrid bestempeld als een ster. Nu blijft daar maar weinig van over. De Welsche aanvaller heeft zich op training alweer geblesseerd aan het dijbeen. Hij zal pas weer over een aantal weken inzetbaar zijn.

Bale is al sinds september weinig op het veld te zien in het shirt van Real. Hij blesseerde zich aan de adductoren en is sindsdien niet meer volledig fit geraakt. Nu heeft hij het ene kwaaltje na het andere. De laatste keer dat ‘BBC’ samen een wedstrijd hebben samengespeeld, is 200 dagen geleden. Bale zelf heeft al 79 wedstrijden moeten missen bij Real Madrid door blessures. Geen fraaie statistieken voor een ‘ster’ als Bale, die als hij speelt natuurlijk wel een enorme meerwaarde is.

Real Madrid denkt er wel aan om Bale nog voor een groot bedrag te verpatsen. De Koninklijken willen graag nog meer dan 90 miljoen euro voor hem vangen.

Advertenties