Reviewcommissie roept Marcus Ingvartsen op het matje

De Reviewcommissie van de Belgische voetbalbond heeft beslist om Genk-speler Marcus Ingvartsen te laten vervolgen door het bondsparket.

Ingvartsen deelde in het begin van de tweede helft tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem een elleboogstoot uit in het gezicht van Julien De Sart. De Genk-aanvaller moest daardoor al sowieso de wedstrijd tegen Standard missen omwille van zijn 5de gele kaart, maar nu zal Marcus zich volgende week dinsdag (28/11) moeten gaan verantwoorden voor de Geschillencommissie van het Belgische Profvoetbal.

KRC Genk haalde de Deen deze zomer naar Limburg. Hij speelde er tot nu toe 15 wedstrijden, waarin hij 3 keer tot scoren kwam.

Advertenties

One thought on “Reviewcommissie roept Marcus Ingvartsen op het matje”

  1. Waarom Ingvardson nu ,omdat hij van Genk is en Theo van Anderlecht maar 2speeldagen gekregen heeft . Nu zal Marcus’ ook nog wel 1 zondag krijgen dan staan ze gelijk .Nu het Seizoen half is gaat men straffen uitdelen aan bepaalde spelers en club’s die ze niet moeten op de bond zullen eens zien hoeveel er van Anderlecht en Brugge bij zijn op het einde. Dan moet elke elleboog stoot of slag met de vuist vanaf nu onmiddellijk rood zijn en niet meer bestraffen met geel een maal rood voor iedereen rood .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.