Wie had kunnen bedenken dat het WK 2018 vol verrassingen zou zitten? Met landen als IJsland, Zweden, Marokko en Tunesië in de wereldbeker, lopen landen als Nederland en Italië het grote toernooi mis. De Amerikaanse voetbalbond heeft misschien een kleine pleister voor op de grote wonden.

De USSF (Amerikaanse voetbalbond) ziet het namelijk wel zitten om een toernooi te organiseren in de VS voor landen die het WK zijn misgelopen. Italië, Nederland, Ghana en zijzelf staan bovenaan het lijstje van landen.

Een klein toernooi van 8 tot 16 teams hebben ze in gedachten. Daarbij willen ze het vóór het WK organiseren en landen zoals IJsland en Tunesië uitnodigen, zodat zij wat ervaring hebben met grotere landen.

Wij voorspellen deze landen als kandidaten en wij gaan uit van een toernooi van 16 landen:

 1. VS
 2. Italië
 3. Nederland
 4. Wales
 5. Ierland
 6. Ghana
 7. Kameroen
 8. Turkije
 9. Griekenland
 10. Canada
 11. Honduras
 12. Chili
 13. Venzuela
 14. Ecuador
 15. Noord-Ierland
 16. Slowakije
 17. Nieuw-Zeeland
 18. Tsjechië

 

Advertenties