Licht aan het eind van de tunnel voor Leandro Trossard

Bij KRC Genk doen ze het nu al een tijdje zonder Leandro Trossard. De flankaanvaller is al een hele poos out met een quadricepsblessure. Normaal gezien werd Trossard na de interlandbreak terug verwacht, maar dat werd uitgesteld. Nu zou er toch licht zijn aan het einde van de tunnel

Een controle-echo bracht dinsdag goed nieuws voor Trossard. Zijn quadriceps zijn niet meer zwaarder belast. Woensdagochtend onderging Trossard nog een krachttraining. De clash zondag tegen Standard komt waarschijnlijk nog te vroeg, want de medische staf wil geen risico’s nemen.

Ook de rentree van Sebastien Dewaest lijkt eraan te komen. Dewaest viel vorig seizoen in de play-offs uit en is zo ook al een hele lange tijd onbeschikbaar. Nu is er dus ook voor hem bijna een einde aan de lijdensweg, na de winterstap moet hij fit zijn. Voor Sander Berge zal het wel nog een heel tijdje duren voordat hij terug fit is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.