In de vijfde groepswedstrijd van de Europa League neemt Zulte Waregem het donderdagavond op tegen Nice. Les Aiglons staan tweede in groep K met 6 punten, Zulte Waregem staat derde met 4 punten.

Nice wist 2 van haar 4 wedstrijden te winnen. Op de eerste speeldag won het met 1-5 op het veld van Zulte Waregem, de volgende speeldag werd er thuis met 3-0 gewonnen van Vitesse. Nice staat met 6 op 12 op een tweede plaats in groep K.

Zulte Waregem kon pas voor het eerst winnen op speeldag vier. Op het veld van Vitesse werd het 0-2. In de eerste twee wedstrijden kon Essevee geen punten sprokkelen tegen Nice en Lazio, het leed twee keer een nederlaag. Het duel tussen Zulte Waregem en Vitesse eindigde nadien op een gelijkspel. Zulte staat op de derde plaats en telt 2 punten minder dan Nice en 3 meer dan Vitesse. Bij winst springen Francky Dury en Co naar de tweede plaats die recht geeft op een plek in de volgende ronde.

Aftrap: 19:00u

Stadion: Allianz Riviera

Scheidsrechter: Luca Banti (Italië)

Advertentie