Belgian Casuals organiseren actie ‘Supporters, geen criminelen!’

U hebt ze dit weekend misschien zien verschijnen tijdens de wedstrijd van uw favoriete voetbalclub, een spandoek moet de tekst: ‘supporters zijn geen criminelen’. Dit doen ze als protest tegen de toename van het aantal voetbalfans dat in de gevangenis terechtkomt.

Tijdens enkele voetbalwedstrijden (tijdens het weekend van 24 tot 26 november) werden in de 12de minuut spandoeken bovengehaald met de boodschap: ‘Supporters, geen criminelen!’, een eensgezinde boodschap waarmee ze de behandeling die ze van de politie en gerecht krijgen aan de kaak wilden stellen. Wij, als vertegenwoordigers van alle fans, steunen zulke acties uiteraard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.