Inter-ster Mauro Icardi reageert op interesse Real Madrid: “Als ze bellen, neem ik niet op”

De 24-jarige Mauro Icardi wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar Real Madrid en dat was voor Sky Sports een reden om bij de speler zelf eens navraag te doen. De spits reageerde verrassend nuchter op de vragen naar de interesse.

Real Madrid zou in de wintertransferperiode graag een extra spits en een nieuwe doelman binnenhalen, en voor die eerste vacature heeft het Mauro Icardi op het oog. De Argentijn reageerde daarop zelf: “We zitten pas in november en het is nog vroeg om over transfers te praten. Als ze bellen, neem ik niet op. Ik doe wat ik moet doen op het veld en er zijn andere mensen die voor deze zaken zorgen. Je weet nu hoe ik erover denk. Er valt verder niks te zeggen.”

Icardi speelt al sinds 2013 voor Inter, dat hem destijds voor 13 miljoen euro overnam van Sampdoria. Sampdoria had hem 2 jaar daarvoor voor een bedrag van slechts 300 duizend euro overgenomen vanuit de jeugd van, opvallend genoeg, FC Barcelona. Icardi speelde in totaal 3 jaar in de jeugd van Barça, dat hem op 15-jarige leeftijd voor een onbekend bedrag overnam van Spaanse laagvlieger UD Vecindario. Inmiddels staat de marktwaarde van de Inter-captain op 50 miljoen euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.