Idir Ouali is onze speler van de week. De 29-jarige Fransman scoorde twee keer voor KV Kortrijk en zorgde mee voor de 4-1-afstraffing tegen Waasland-Beveren. Zo kon Ouali samen met Chevalier het Guldensporenstadion nog eens doen daveren.

In de achtste minuut tekende Ouali al voor de 2-0, eerst had Ajagun de Kerels al op voorsprong gekopt. Ouali was het scherpst op een hoge bal van Van der Bruggen en maakte zo zijn eerste van de avond. Vlak voor het uur deed Ouali de boeken helemaal dicht, eerst trof hij nog de paal, maar in de herneming kwam de 3-0 dan toch.

Ook Teddy Chevalier was in vorm bij KV Kortrijk. De Fransman tekende voor de 4-1 met een fraai doelpunt. Eupen speelde ook een beresterke eerste helft tegen Club Brugge en dat was mede te danken aan de sterke prestatie van de ervaren Mbaye Leye. Leye zorgde eveneens voor de 1-0.

Advertenties