Hugo Broos ontslagen bij Kameroen

Hugo Broos, de eerste Belgische coach die de Africa Cup won, is ontslagen bij Kameroen. Broos had nog een contract tot februari 2018, maar mag dat dus niet uitzitten. Broos kon zich met Kameroen niet plaatsen voor het komende WK.

Broos begon bij Kameroen in februari 2016, maar weinig Kameroeners waren overtuigd van de 65-jarige Belg. Later werd Broos er de held toen hij met Kameroen de Africa Cup won en onder andere favoriet Senegal uitschakelde. De kwalificaties voor het WK liepen echter van een minder leien dakje, want de Kameroeners plaatsten zich niet.

Broos werd dus aan de deur gezet omdat zijn doelstelling niet gehaald werd, maar hij haalt zelf andere redenen aan. Broos beweert al zes maanden niet betaald te zijn. Hij zou ook een mondeling akkoord gehad hebben over een contractverlenging, maar hoorde uiteindelijk daar niets meer over van de bond. Zijn ontslag vernam hij ook via de bondsdokter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s