Fortuna-talent Perr Schuurs tekent voor vier seizoenen bij Ajax Amsterdam. De 18-jarige verdediger was ook in het vizier bij internationale topclubs, maar kiest toch voor de Amsterdamse club. 

Zelf zegt Schuurs dit over zijn transfer: ,,Het is een droom om bij een topclub als Ajax te mogen spelen. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd en ik heb ook met andere clubs gesproken, maar mijn gevoel bij Ajax was meteen heel goed. Dat vind ik belangrijk. Het is geweldig dat ik het seizoen af kan maken bij Fortuna. We zijn met de huidige spelersgroep en staf met iets heel moois bezig en dat wil ik ook zo afsluiten. Hoe mooi zou het zijn om samen de play-offs te halen. Fortuna zit voor altijd in mijn hart. Ik kom zo vaak als mogelijk kijken volgend seizoen”.

Schuurs maakt dus wel het seizoen af bij Fortuna Sittard, dat momenteel tweede staat in de Jupiler League. Vanaf 1 januari staat het talent onder contract bij Ajax, maar op huurbasis maakt hij het seizoen af bij Fortuna. Vrijdag komt RKC Waalwijk op bezoek in Limburg.

Advertenties