TRANSFER: Ajax en Southampton akkoord over transfer Dusan Tadic

Ajax en Southampton zijn het eens geworden over de transfer van Dusan Tadic. De Serviër zal een contract tekenen dat hem tot 30 juni 2022 aan de Amsterdammers verbindt. Met de overgang is een transfersom van 11,4 miljoen gemoeid, welk bedrag via premies en bonussen kan oplopen tot maximaal 13,7 miljoen.

De Servische aanvallende middenvelder is momenteel nog als international actief op het WK en neemt het vanavond met zijn land op tegen Brazilië. De daadwerkelijke ondertekening van het contract kan zodoende pas plaatsvinden zodra Servië is uitgeschakeld.

Good win 💪🏼 #dusan #coyr

A post shared by Dusan Tadic (@dusan_tadic11) on

Tadic (29) is een directe versterking voor het team van Ajax, dat zich via voorrondes moet zien te plaatsen voor de poulefase van de Champions League. Hij speelde de afgelopen drie seizoenen steevast in de basis van Southampton in de Premier League. Tadic is gehaald om Ajax van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Daarnaast moet hij met zijn ervaring de jonge talenten in de selectie van Ajax begeleiden.

De Amsterdammers verzekerden zich eerder al van de komst van Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Hassane Bandé (KV Mechelen) en Zakaria Labyad (FC Utrecht). Daarnaast hoopt de technische leiding ook nog altijd de Argentijn Lisandro Magallán van Boca Juniors naar de hoofdstad te halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.