Alle drie de wedstrijden in de Jupiler League van maandagavond zijn door de KNVB afgelast, dit vanwege de aanhoudende sneeuwval. Het gaat om de wedstrijden Jong Ajax – FC Den Bosch, Jong AZ – SC Cambuur en FC Oss – NEC.

De laatstgenoemde wedstrijd stond eigenlijk afgelopen vrijdag op het programma, maar werd toen al afgelast door de slechte weersomstandigheden. De wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Jong PSC werd toen ook afgelast, maar lijkt dinsdag 12 december ingehaald te worden. Helmond Sport – FC Eindhoven werd tijdens de wedstrijd zelf stopgezet. Die wedstrijd wordt hervat op maandag 18 december.

De nieuwe data van de afgelaste wedstrijden zijn nog niet gekend. Sinds maandagmiddag geldt code oranje in grote delen van Nederland, code rood zit er mogelijk ook nog aan te komen.

Advertentie