Vincent Kompany heeft opnieuw een blessure en is voor lange tijd afwezig

Het zit maar niet mee voor Vincent Kompany. De Rode Duivel is opnieuw geblesseerd geraakt tijdens de Manchester derby. Kompany startte wel, maar werd vervangen tijdens de rust. Na de wedstrijd vertelde Guardiola het slechte nieuws aan de pers. Er zou alweer voor een lange periode niet meer op Kompany gerekend kunnen worden.

Manchester City won zondagnamiddag de Manchester derby met 1-2 van rivaal Manchester United, maar de blessure van Vincent Kompany was de domper op de feestvreugde. In de rust bleef Vince The Prince in de kleedkamer. Guardiola gaf duidelijk commentaar na de wedstrijd: “Het is altijd hetzelfde met Vinnie. Jammer genoeg kunnen we niet rekenen op een fitte Kompany voor een lange periode.”

Kompany maakte pas drie weken geleden zijn comeback van een andere blessure. De volgende speeldagen speelde Kompany de wedstrijden tegen Huddersfield en Southampton. In de Champions League speelde Kompany niet en bleef hij uit voorzorg aan de kant omdat hij in de opwarming iets voelde. Dit is dus de voorbode die Kompany weer voor lange tijd buiten strijd zal houden.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.