Genk neemt nu ook afscheid van Rob Meppelink

Racing Genk ontsloeg zondagnamiddag Albert Stuivenberg en maandag drong er zich ook al een tweede ontslag op. Rob Meppelink, die begin dit seizoen op aanvraag kwam van Albert Stuivenberg, mag nu ook beschikken.

Begin dit seizoen vervolledigde Rob Meppelink de technische staf van KRC Genk en ging hij ook zijn verantwoordelijk nemen voor de stilstaande fases. Nu het avontuur voor Stuivenberg erop zit, is er dus ook geen toekomst meer voor de Nederlander. Domenico Olivieri, beloftecoach en clubicoon, zal voorlopig samen met Jos Daerden de trainingen leiden totdat er witte rook is voor een nieuwe coach.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.