Feest in Kortrijk na opnieuw een overwinning

KV Kortrijk nam zaterdagavond na een late winning-goal de 3 punten mee uit Genk. Publiekslieveling Teddy Chevalier bekroonde zich met 2 doelpunten en een prachtige pass bij de 0-1 tot matchwinnaar. Een mooi kerstcadeau voor de meegereisde West-Vlamingen.

Deze overwinning van de Veekaa was zeker geen toeval, want de Kerels zitten in een uitstekende flow nadat ze vorig weekend ook al KV Mechelen versloegen met 2-0. Ook voor de fans was dit super, aangezien een paar weken geleden nog degradatie werd gevreesd en nu play-off 1 mogelijk wordt.

“Als supporter ben ik zeer trots op de Veekaa. We hebben ze blijven steunen en we krijgen er iets voor terug. Gisteren wisten we dat het moeilijk ging worden. Gelukkig hadden we er veel vertrouwen in. Een beter kerstgeschenk had ik niet kunnen wensen.”, aldus Jaylo Majewski.

Woensdagavond neemt Kortrijk het in eigen huis op tegen Standard, bij winst ligt de weg naar PO1 al een beetje open.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.