Nadat ze Philippe Clement hebben weggehaald, willen de Genkenaars ook nog een tweede naam weghalen bij Waasland-Beveren. Ibrahima Seck staat nadrukkelijk op het verlanglijstje van de Limburgse clubs, want een goede ‘6’ is noodzakelijk omwille van de zware blessures van Sander Berge en Bryan Heynen.

Het is de bedoeling dat Seck de lijnen uitzet onder Clement en het voordeel is dat Seck al onder Clement gewerkt heeft en de Belgische competitie kent. Ook de voorzitter van Waasland-Beveren bevestigde de interesse van Genk in de Senegalees, al wordt het moeilijk, want Waasland-Beveren ziet haar sterkhouder niet graag vertrekken.

Seck is na dit seizoen einde contract, dus als ze bij Waasland-Beveren nog iets aan hem willen verdienen, zullen ze hem toch nu moeten laten gaan of een verbeterd contract aanbieden.

Advertentie