Voor de winterstage nieuwe spits bij Malinwa, ook andere posities worden versterkt

KV Mechelen zit in de penarie. Met maar 2 punten voorsprong op de rode lantaarn Eupen gaan de alarmbellen af Achter de Kazerne. Het bestuur beseft dat het met een kwaliteitstekort zit en gaat hier dan ook iets aan doen.

Prioriteit nummer één: snelheid voorin. De spitsen bij KV zijn gebuisd. Ganvoula was werkelijk dramatisch, Drazic begon goed aan het seizoen maar deemsterde langzaam aan weg. Pedersen is een uitstekende voetballer, maar als je ver van het doel speelt kan je hem niet gebruiken.

Daarom zoeken ze bij de Malinwa een nieuwe aanvaller. Die moet er staan voor ze op winterstage vertrekken. In principe betekent dat ook het vertrek van Ganvoula. Bij de komst van een nieuwe spits wordt hij teruggestuurd.

Naast een spits zoeken ze ook nog versterking op de flanken en achterin. Uit goede bron vernamen we dat KV enkele mondelinge akkoorden heeft met verscheidene spelers. Het wil in de eerste week van het nieuwe jaar een paar namen kunnen voorstellen. Namen kunnen nog niet worden vrijgegeven, aangezien ze pas vanaf 1 januari mogen tekenen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s