TRANSFER: Soualiho Meïté (AS Monaco) wordt uitgeleend aan Bordeaux

AS Monaco verhuurt ex-Zulte Waregem-speler Soualiho Meïté tot het einde van het seizoen aan Bordeaux, zonder aankoopoptie. Dat maakten beide clubs dinsdagmiddag bekend. Meité was nog maar een half jaar bij AS Monaco, maar kwam amper aan spelen toe bij de Franse landskampioen.

Door zijn sterke prestaties vorig seizoen op de Belgische velden, kreeg Meïté vorige zomer zijn transfer naar de AS Monaco. Die transfer draaide echter al snel uit op een mislukking want Meïté kwam maar in drie officiële wedstrijden aan spelen toe, twee keer in de Champions League en één keer in de Ligue 1. Bordeaux staat momenteel op een teleurstellende 15e plek met 20 punten uit 19 speeldagen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s