Gaat Zulte Waregem een dubbele slag slaan? De West-Vlaamse club zou eerstdaags de transfers van Hamdi Harbaoui en Damien Marcq afronden, ze zitten allebei op een zijspoor bij hun clubs. Het zou bij beide spelers om een definitieve transfer gaan.

Francky Dury gaf eerder al aan versterking te willen hebben, want de ploeg is in grote crisis na de magere 4 op 39. Het parcours van de Europa League heeft Essevee veel pijn gedaan en dus wil Dury er de nodige versterking bij. Hamdi Harbaoui slaagt er, ondanks de slechte vorm van Teodorczyk, niet in een basisplaats te veroveren bij Anderlecht. De Brusselaars zouden ook een extra spits willen aantrekken, en dus wil de Tunesiër vertrekken. Eerder was er ook al interesse van KAA Gent, maar nu lijkt het dus toch Zulte Waregem te worden. Er zou een contract van 3,5 jaar klaarliggen voor de spits aan de Gaverbeek.

Ook Damien Marcq zit bij KAA Gent op een zijspoor. Marcq speelde enkele sterke seizoenen bij Charleroi en verkaste begin dit seizoen naar KAA Gent, maar daar was hij zijn goede vorm van de voorbije jaren helemaal kwijt. Nu zou Zulte Waregem de oplossinng bieden en is een transfer niet ver weg meer. Marcq speelde amper in zes competitiewedstrijden mee en bij hem zou het ook tot een definitieve transfer leiden.

Advertentie