Go Ahead Eagles heeft haar vierde versterking binnen, Aaron Nemane maakt het seizoen op huurbasis af in Deventer. Eerder kwamen Levi Opdam, Robin Buwalda en Mauro Savastano de broodnodige vernieuwing brengen.

Nemane (Man. City) is een 20-jarige rechtsbuiten die ook op links uit de voeten kan. Hij werd deze eerste seizoenshelft verhuurd aan Rangers FC, het laatste halve jaar moet hij helpen om de Eagles weer naar het linkerrijtje te tillen in de Jupiler League. Zelf zegt hij graag ervaring op te willen doen bij de degradant, die momenteel dertiende staat.

Go Ahead Eagles neemt het vrijdag op tegen N.E.C., dat tweede staat met een wedstrijd minder gespeeld te hebben. Vorig jaar stond deze wedstrijd op het programma in de Eredivisie, maar beide ploegen degradeerden. Het werd vorig jaar 1-2 in Nijmegen.

Advertentie