TRANSFER: Fiore tekent bij Serie B-leider Palermo

Corentin Fiore werd al snel aangekondigd als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Standard. In de hoofdmacht van de Rouches kwam hij sporadisch aan spelen toe, maar hij kon nooit een basisspeler worden. Hij is vandaag aangekomen in de hoofdstad van Sicilië en zal voor Palermo tekenen. Update 9/1 18u09: transfer officieel.

Fiore kwam precies 50 keer in actie voor Standard, verspreid over enkele seizoenen, waaronder vijf wedstrijden in de Europa League. Echt doorgebroken is hij niet, als centrale verdediger ontbrak er altijd wat fysieke kracht en als linksachter was zijn snelheid een probleem.

Sinds het ondertekenen van zijn eerste profcontract in maart 2013 was Coco altijd zeer professioneel en geduldig. Dankzij die ingesteldheid vraagt Standard geen geldsom, ondanks het feit dat Fiore nog een half jaar onder contract staat in Luik.

Palermo, fiere leider in de Italiaanse tweede klasse, zal Fiore naar alle waarschijnlijkheid morgen voorstellen. Zoals de naam van de verdediger al doet vermoede, is het een beetje thuiskomen. Fiore heeft ook de Italiaanse nationaliteit.

Update: https://www.facebook.com/palermocalcioit/posts/1751875931553938

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.