VVV-Venlo, de verrassende nummer tien van de Eredivisie, heeft zich tot het einde van het seizoen verzekerd van de diensten van oud-international Romeo Castelen (34). De speler is al medisch gekeurd en wordt dinsdag gepresenteerd in Stadion De Koel.

De rechtsbuiten zwierf de laatste jaren rond bij clubs in Australië, Zuid-Korea en China. In dat laatste land speelde hij tot recent voor Zhejiang Yiteng. Castelen scoorde vorig jaar op het tweede niveau in China vier goals en was goed voor vier assists in 23 wedstrijden.

De speler wilde graag terug naar Nederland en werd door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij de promovendus uit Venlo. Manager Stan Valckx en coach Maurice Steijn raakten na het bekijken van enkele video’s en na enkele gesprekken met de speler overtuigd.

De tienvoudig Oranje-international speelde in het verleden voor ADO Den Haag, Feyenoord, Hamburger SV en RKC Waalwijk.

Advertentie