Malinwa blijft naarstig op zoek naar een verdedigende middenvelder. In deze zoektocht zouden ze nu uitgekomen zijn op Yacouba Sylla, een Malinese Fransman van Stade Rennes.

Volgens het Franse BFM TV heeft KV Mechelen zelfs al een akkoord met Rennes. Ze willen €500.000 betalen voor deze stevige middenvelder. Echter liggen er nog kapers op de kust; ook concurrent Eupen wil een half miljoen neertellen. Een derde team is Legia Warschau, waar de voorkeur van Sylla zou liggen. Echter willen ze hem huren met optie tot koop, wat niet tot de zin van Rennes is. Die zouden hem liever definitief verkopen.

Sylla was overigens uitgeleend aan Panathinaikos dit seizoen, maar verbrak daar recent zijn contract na wanbetalingen. Hier vindt u een link naar het profiel van Yacouba Sylla op de site Transfermarkt.

Update 15/01: De speler zou nu met het bestuur van KV Mechelen onderhandelen over de persoonlijke voorwaarden. Malinwa zelf is eruit met Stade Rennes, het zou zo’n 750.000 euro ophoesten.

Advertentie