Zulte Waregem wil Theo Bongonda huren tot het einde van het seizoen met aankoopoptie

Zulte Waregem wil Theo Bongonda terughalen naar de Gaverbeek. Bongonda was dit seizoen actief in Turkije bij Trabzonspor, ook op uitleenbasis, maar dat kende geen succes. Zulte Waregem biedt hem nu een uitweg om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Bongonda, inmiddels nog altijd maar 22 jaar oud, kreeg geen kansen meer bij Celta Vigo, dus was het beter om hem uit te lenen. Hij vertrok uiteindelijk naar Trabzonspor, maar daar mocht hij maar drie keer opdraven in de competitie. Zo is Zulte Waregem de ideale uitweg voor Bongonda, want hij kent de club en de competitie. Zulte bedong ook een aankoopoptie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.