Het was gisteren een drukke dag bij OH Leuven, want de club stelde maar liefst twee nieuwe aanwinsten voor. De opmerkelijkste was de transfer van de Thai Kawim Thamsatchanan , die eerste doelman en kapitein van Thailand is. Samy Kehli (Lokeren) wordt gehuurd tot het einde van het seizoen. 

OH Leuven haalt Thamsatchanan bij de Thaise topclub SCG Muangthong United. Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha, bestuurslid bij OH Leuven, is dan ook zeer blij met de komst van zijn landgenoot en meldt het volgende over de transfer: “Kawin sprong al een tijdje in het oog met zeer overtuigende prestaties. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring het team iets extra zal bijbrengen. We bedanken de mensen van SCG Muangthong United Football Club om Kawin niets in de weg te leggen. Deze deal is heel belangrijk, niet alleen voor Kawin, maar ook voor het Thaise voetbal.” Thamsatchanan heeft al 62 caps achter zijn naam staan.

Kehli zag geen speelkansen meer bij Lokeren, maar wees eerder een uitleenbeurt af naar zijn ex-club Roeselare. Een overstapt naar OHL zag hij wel zitten, Kehli zorgt zo voor een frisse wind op het middenveld.

Advertenties