Paris Saint-Germain-middenvelder Javier Pastore heeft Liverpool en Tottenham Hotspur afgewezen. Beide Premier League-clubs boden interesse in de Argentijn, maar de speler zelf zou een overstap naar de Premier League niet zozeer zien zitten. 

Pastore kwam in 2011 als Franse recordaankoop voor 42 miljoen euro naar Parijs, maar weet tegenwoordig niet echt meer te overtuigen. PSG zou daarom wel openstaan voor een vertrek van de speler. Liverpool en Tottenham Hotspur legden allebei een bod neer: een leenperiode van een half jaar, met vervolgens een afkoopsom van een bedrag tussen de 25 en 40 miljoen euro.

Pastore zelf zou echter enkel naar Italië willen vertrekken: “Ik mis het Italiaanse voetbal, en dan vooral Palermo.”, zo gaf hij aan in een gesprek met een lokaal radiostation. Een overstap naar Palermo lijkt, ook met het genoemde transferbedrag in het achterhoofd, nog wat te vroeg, maar interesse uit Italië is er zeker.

Zowel Internazionale als AC Milan schijnt namelijk geïnteresseerd te zijn. Joao Mario staat op het punt Inter te verlaten voor West Ham en de club zou Pastore maar al te graag als vervanger verwelkomen. Maar ook het met Chinees geld overstromende AC Milan zoekt nog steeds naar de weg richting de top en hoopt met Pastore de volgende stappen te gaan zetten.

Advertenties