Juventus is van plan om Serie A-toptalenten Pietro Pellegri en Kwang-Song Han vandaag nog binnen te halen. Beide spelers worden door zowat iedere Europese topclub in de gaten gehouden, maar Juventus schijnt de enige club te zijn die actie onderneemt, zo meldde de zaakwaarnemer van Han.

Pietro Pellegri is met zijn slechts 16 jaar nu al een van de meest veelbelovende spitsen van Europa. De 1.96 meter lange Italiaan werd aan het begin van dit seizoen pas naar het eerste elftal van Genoa gehaald, maar heeft wel al 9 wedstrijden voor het A-elftal gespeeld, waarin hij ook al 3 keer scoorde met een gemiddelde van 122 minuten per goal. Mede door die ervaring staat de marktwaarde van de tiener nu al op 8 miljoen euro.

De 19-jarige Kwang-Song Han speelt momenteel op huurbasis bij Serie B-club Perugia en laat daar vaak zien wat hij in huis heeft. Volgens zijn zaakwaarnemer stuurt Juve al sinds september iedere week een scout. De technische spits wordt nu al gezien als een van de grootste spelers uit Noord-Korea ooit. Zijn zaakwaarnemer gaf daarom tevens aan dat het hem beter leek als Han op Serie A-niveau gaat spelen. Niet bij Juve, maar op huurbasis bij een competitiegenoot, het liefst bij zijn huidige, officiële werkgever Cagliari. Opvallend is dat Han pas sinds maart 2017 bij Cagliari speelt, nadat hij in december 2016 zijn club FC Chobyong in Noord-Korea verliet. De marktwaarde van de speler staat op 1,6 miljoen euro.