Eindelijk is de kogel door de kerk: David Beckhams Miami-team mag in 2020 in de MLS gaan voetballen. 

Het was even wachten, maar na 6 jaar speculeren mag David Beckham van zijn droom werkelijkheid maken. Gisterenavond om 18:00 werd in Miami een persconferentie gehouden, waarin Don Garber een expansion bid toekende aan Miami.

Beckham: ”Ik ben enorm blij, enthousiast en dankbaar voor deze kans. We gaan een club neerzetten die je trots kan maken op het veld, een stadion waar je heen wil gaan en we zullen onze stempel drukken op de gemeenschap en de jeugd van Zuid-Florida.”

Het stadion zal een capaciteit krijgen van ongeveer 25.000 toeschouwers.

De naam van de club is nog niet bepaald. Velen denken dat het ”Inter Miami” of “Athletic Miami” zal gaan worden, omdat de website van de club http://www.FutbolMiamiMLS.com heet.

Advertentie