TRANSFER: Dieumerci Ndongala op huurbasis naar KRC Genk

Dieumerci Ndongala is niet langer speler van Standard: de Congolese flankspeler maakt de overstap naar Racing Genk. De Limburgers huren hem tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie. Ndongala was op een zijspoor beland bij de Rouches, hij speelde er nog amper en haalde de laatste tijd zelfs de selectie niet meer.

Vorige winter plukte Standard Ndongala weg bij KAA Gent. In Luik speelde de aanvaller 22 wedstrijden, daarin kwam hij één keer tot scoren. Bij Gent mocht hij slechts meespelen in 13 wedstrijden. Zijn hoogdagen beleefde hij echter bij Charleroi: daar speelde hij 83 wedstrijden. In die 83 wedstrijden scoorde hij 13 keer en gaf hij 11 assists.

Nu zet hij dus zijn carrière verder in Limburg: Racing Genk huurt hem tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s