Met het oog op de toekomst, de mogelijke promotie naar de Pro League, heeft KFCO Beerschot Wilrijk een extra aanvaller gehaald: Rauno Sappinen. De spits komt over van het Estse FC Flora Tallinn. 

De 22-jarige Estse aanvaller én international maakt per direct de overstap naar ’t Kiel. Hij heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen, met een optie tot nog een jaar, dit met het oog op de toekomst. Sappinen maakte al op zijn 17de zijn debuut in het eerste van Flora Tallinn, de ploeg waar hij ook alle jeugdploegen van doorliep. Vorig seizoen maakte Sappinen in 41 wedstrijden 29 doelpunten en gaf hij 18 assists.

In totaal speelde de 1.77 meter lange centrumspits maar liefst 162 wedstrijden voor de ploeg uit de Estse hoofdstad, daarin maakte hij 80 doelpunten en gaf hij 37 assists. Ook speelde de aanvaller al 16 interlands voor Estland, daarin maakte hij twee doelpunten. Zijn laatste goal maakte hij op 12 november 2017 tegen Malta. Op 1 februari zal Sappinen al voor het eerst aansluiten bij de spelersgroep van Beerschot Wilrijk.